6 Mart 2017 Pazartesi

Bir Minik Sohbet..


Ah canım  yaa.... 
Bahar geldi diye kendimizi parklara, deniz kenarlarına attığımızı sanıyorsan yanılıyorsun valla... Çünkü bahar demek nezle demek..! E bir hamilenin 9 ay boyunca burnu akıyorsa ve ekstra olarak da kanıyor ise bahar bize pek yakın sayılmaz :( 


Kocaman göbeğim ile geceleri uyumak iyice zorlaşmaya başladı. Mesela dün oğlum kasıklarıma baskı yapıyorken bugün kaburgalarıma kafa atmakla meşgul.. Bizimki anasına çekmiş sanırım kafasına estiği gibi ruh hali bi değişik ( yerim lan :)) 

Geçen gün bi arkadaşımızın nişanı vardı oraya gittik. Hamile gören bi isteğin varmı diye yapışıyor :) Kendini prenses gibi hissetmek isteyen bi an önce hamile kalsın :) Doğumdan sonrada devam etse keşke bu ilgi ah ahhh.... Hiç sanmıyorum ama.. :( Sonra niye lohusa depresyonuna giriliyor. Damdan düşer gibi ilgiyi kesince ya nooolaacaağdı ?????

Bazı günler bel ağrısı, bazı günler kuyruk sokumumun ağrısı beni fazlasıyla zorlasa da herşey için binlerce şükürler olsun. Onun minik kıpırtılarını hiç birşeye değişmem :)


Alışverişimizin büyük kısmı tamamlandı. Yatağı, dolabı, kıyafetleri, bezi, emziği vırt zırt bir sürü şey aldık. Bu alışveriş sırasında kocamı ikna etmek için zorlandığım tek şey bebek telsizi oldu :) 110 m2 ev içinde telsizi napıcan diyo paşam :) gün içinde sürekli bebek başında durulacak sanıyor tabii e sonra da akşama ne yemek var diye sorarsın bana !! gerçi aldık telsizi Gigaset PA530. özellikleri bana yeterli geldi. görüntü özelliği yok elbette ama fiyat performans kıyası yapılınca diğerlerinden kat kat üstün. Zaten kargo gelince hemen denedik en ufak seste titreşimi de dahil tepki veriyor. inşallah bebişimiz doğunca da böyle sorunsuz kullanırız. 


Alışverişimiz için ayrıca bir yazı yazıcam ancak eksiklerimizin de tamamlanması gerekiyor. O yüzden bir sonraki gebelik haftamda görüşmek üzere :))






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2 Yaş Sendromu

Emir tam 21 aylık ve 2 yaş sendromuyla mücadeleye başladık.  Şimdi bu 2 yaş sendromu nedir ne değildir bi bakalım dedim ama içinden çıkı...