2 Şubat 2015 Pazartesi

Game of Thrones 5. Sezon Geldi Çattı ( 5. sezon fragmanı çıktıIII...!!! )

Aylardır beklediğimiz an geldi çattı. . An itibariyle Game of thrones  5 Sezon fragmanini sizler için paylaşıcam.
Ama önce 4. Sezon finalinde neler olmuştu bir hatırlayalım. . 









TYRION LANNISTER: Yapmadığı halde yegeni Joffrey'i zehirlemekten suçlu bulundu ve zindana atıldı ancak Jamie  kaçması için ona yardım etti.. sonu şu an için bilinmiyor. Söylemeden geçemicem minik arkadaşımızın inanılmaz bir cazibesi var. Sibel Kekilli en büyük hayranıydı.

CERCEI: Kardeşi Tywin'e ( nam-i deger kral katili) aşık ve ensest ilişki yaşıyorlar ancak bu konudan çok memnun. Kardeşi TYRION a olan nefreti annelerinin onu dogururken olmesiyle başlıyor kardeşinin cüce olmasiyla daha da büyüyor.  .  Hırslı bir kadın.  


ARYA STARK: küçük bir kiz ken babası Ned STARK öldürülür ve babasının bir arkadaşı Arya'ya yardım etmek amacıyla saclarinı erkek gibi keserek onu saklar. Ancak Arya oradan kaçar ve yolu DOG la birleşir. 


SANSA STARK: Kral  (deli) Joffreyle evlenmesi planlanmıştı ancak işler istenildiği gibi gitmedi. Tyrion la evlendi.  Kizin kaderinde evlilik varmış. Joffrey'nin zehirlendigi gün (little finger)  Petyr Baelish, Sansa'nin kaçmasına yardım eder. ancak niyeti pek masum değildir. . 


JON SNOW: Gece nobetinin yakışıklı kargası.. dilim varmayacak söylemeye ama gayri meşru bir ilişkiden doğduğu için ailenin dışlanan çocuğu oldu..  Babasının öldüğünden habersiz duvarı korumak üzere yemin etti. Ha yemini ne kadar tuttu orasını bileemicem. Son gördüğümde gece nobetcileri duvardan tek tek düşüyordu.  


KHALEESI: "Daenrys firtinadan doğan" diye başlayan uzun girişleriyle çok havalı bir kizdir aslında.  3 tane nur topu gibi ejderhasiyla toplumların kraliçesi.  Bence tahtı en çok hakeden o. Hayatta gördüğüm en güçlü kadın.  Khal Drago'yla evlendikten sonra khaleesi unvanını alıyor.  Eşitlik ve adaletten yana olmasiyla ünlü.  






   Fragmani izlemek icin Tık Tık  pls :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2 Yaş Sendromu

Emir tam 21 aylık ve 2 yaş sendromuyla mücadeleye başladık.  Şimdi bu 2 yaş sendromu nedir ne değildir bi bakalım dedim ama içinden çıkı...