27 Temmuz 2018 Cuma

Anne Olduktan sonra Feleği Şaşangiller - Vol 1





hani derler ya çocuk hayatın anlamı diye.... gülüyorum :D çocuktan sonra oturup sıkılmaya vakit kalmıyor ki tabii ki o hayatın anlamı olacak. hayatının merkezi olacak hatta. Emir şuan 15 aylık oldu şunu net söyleyebilirim ki 15 aydır ben böyle eziyet görmedim. tatlı bıcırık bişi olmasa.. neyse. zaten annelik delilik diye de boşuna demiyorlar. sevgileri olmasa çekilecek gibi değil gerçekten. bunu yaşayarak anlıyor insan tabii ki. şimdi aranızda çocuğu olmayanlar yanlış anlayabilir beni ama anneliğin şanındandır şikayetlenmek (çocuk benim değil mi canım ?)insan böyle böyle rahatlıyor işte. 

17 Şubat 2018 Cumartesi

Emir Ege'nin Uyku Düzeni

Emir 5 aylık olduktan sonra odasını bir dönem ayırmaya karar vermiştim. Çünkü gece çok mizirdanıyor ve benide sürekli uyandırıyordu. 2 aya yakın ayrı odalarda yattık ve bu arada da Emir e sallanmadan uyumayı da öğretmiş oldum. Instagramda @baldananne sayfasında bu yöntemi detaylıca anlatıyor. Bizim uyguladığımız yöntem sst pat yöntemiydi ve Emir de oldukça ise yaradı.


2 Yaş Sendromu

Emir tam 21 aylık ve 2 yaş sendromuyla mücadeleye başladık.  Şimdi bu 2 yaş sendromu nedir ne değildir bi bakalım dedim ama içinden çıkı...