27 Ocak 2017 Cuma

25 haftalık hamilelik



25.Haftadan selamlar!!! 


Yaklaşık bir aydır ailemin yanındayım yani ankaradayım. İlk olarak onlar İstanbul'a yanıma geldiler. 6 Ocak'ta ayrıntılı ultrasonumuz vardı ve annem ilk defa bebeği görme fırsatı buldu :) bebişimiz gayet iyiymiş (maşallah) gelişimi boyu posu herşey yolundaymış o zaman 430 gramdı acaba şimdi ne kadar olmuştur ? :) ayrıntılı ultrason yaklaşık 15 dakika sürüyor biz Nisa hastanesinden perinatolog Reyhan hanıma gittik. Gayet suratsız bir doktor. Ama önemli olan işini iyi yapması elbette. Herşeyi detaylı bir şekilde açıkladı kafamızda soru işareti kalmadı çok şükür! 
Annem ve eşim de yanımdaydı ve onlarda başka bir ekrandan izlediler. Annem hüngür hüngür ağladı :) oğlumuzun birde resmini ve kısa bir videosunu verdi bize. Kocamın taktığı lakap ise hamur surat oldu :) yerim o suratını onun :) resmen babasının kopyası bir Bebik var karnımda.. 

Onun bu minik kıpırtıları beni benden alıyor kalbimde on yüz bin milyon aşk oluşuyor resmen kalp kalp kalp...

Neyse sonra Ankara'ya geldik dedem çok hastaydı ve vefat etti. Çok üzüldüm elbette bunun sonucunda günlerce tansiyonum düştü allahım sen bi daha yaşatma böyle bi acı,, hastaydı yaşlıydı diye kendimizi avutuyoruz. Ha unutmayacağız elbette orası ayrı!! 

Moralimizin bozukluğunu kaybımızı unuttuğumuz sırada Bebek için bir kaç şey yapıyoruz bizde. Allah herşeyin sabrını veriyor ! 
Birileri göçüp giderken Yen'i bir can meydana geliyor! :( 

Bebekle ilgili başka havadisim yok bu aralar ancak annemle birlikte yaptığımız yatak kenarı korumalığını ve babynest yapılışını ayrıca bir postta yayınlıcam. El emeğinin tadı hiç birşeyde Yok!  

2 Yaş Sendromu

Emir tam 21 aylık ve 2 yaş sendromuyla mücadeleye başladık.  Şimdi bu 2 yaş sendromu nedir ne değildir bi bakalım dedim ama içinden çıkı...